Workshops

Op dit moment bied ik vier verschillende workshops aan:

  • workshop kleuranalyse

Deze workshop start met een minipresentatie over kleurenleer zoals die wordt toegepast bij de kleuranalyse en een uitleg over de verschillende kleurtypen. Daarna gaan jullie in kleine groepen zelf met analyseren aan de slag. Iedereen krijgt ook een quickscan-analyse door mij. Aan het eind komen we weer allemaal bij elkaar voor een gezamenlijke afsluiting. Iedere krijgt een kleurenkaart van zijn/ haar kleurtype mee.

Optioneel is het maken van een collage met de beste kleuren voor elke deelnemer. Dit voor een meerprijs van € 7,50 per deelnemer.

kosten: € 35 per deelnemer (+ € 7,50 voor collage)

duur: afhankelijk van het aantal deelnemers 2-3 uur

maximaal 10 deelnemers, minimaal 6 deelnemers

 

  • workshop lichaamsvormen en belijning (dames)

Hoe kun je die pasvormen kleding vinden die het beste bij jouw lichaam passen? Daarvoor moet je eerst weten, wat de vorm van je lichaam is. Bij deze workshop krijgen jullie een overzicht over verschillende lichaamsvormen en welke pasvormen bij welke lichaamsvorm het beste passen. Ook gaan we kijken welke vorm jíj hebt, zodat je aan het eind van deze workshop weet, welke pasvormen jou het beste staan.

Kosten: € 35 per deelnemer

duur: ongeveer 3 uur

maximaal 10 en minimaal 6 deelnemers

 

  • workshop kapsels, brillen en accessoires (dames)

Kapsels en accessoires zijn veel meer dan alleen mooi; ze kunnen een outfit afmaken of juist afbreken. Ook kun je hierin heel veel van je persoonlijkheid laten zien. Hoe kies je de accessoires die het beste bij jou passen? Dat hangt in grote mate af van de vorm van je gezicht, maar ook van je algemene lichaamsbouw. Bij deze workshop krijgen jullie een uitleg over de theoretische achtergrond en wordt gekeken naar jullie gezichtsvorm en je lijf in het algemeen (ben je klein of groot, tenger of wat steviger, benig of rond – al dit heeft invloed op het kiezen van je accessoires). Aan het eind bepalen we de hoeveelheid glans die jou het mooiste staat.

Optioneel is het maken van een collage met de mooiste accessoires voor elke deelnemer. Meerprijs hiervoor: € 7, 50 per deelnemer

kosten: € 35 per deelnemer (+ € 7,50 voor collage)

duur: ca 3 uur

maximaal 10 en minimaal 6 deelnemers

 

  • workshop persoonlijke stijl

Welke moderichting vindt jij mooi? Hoe vertaal je dat naar je eigen garderobe en aan welke eisen moet deze garderobe voldoen?

Bij deze workshop gaan we in op de verschillende stijlen in de mode: extravagant, sportief, klassiek, romantisch… Voor een deel wordt de keuze hierbij bepaald door je uiterlijke kenmerken, maar ook je innerlijk kun je hierin goed tot uitdrukking brengen.

Optioneel is het maken van een collage met voorbeelden van de persoonlijke favoriete stylen van elke deelnemer, meerprijs € 7,50

kosten: € 35 per deelnemer (+ € 7,50 voor collage)

duur: ca 3 uur

maximaal 10 en minimaal 6 deelnemers